EXTRA

 


Beste bezoeker!

Wij werken continu aan de kwaliteit van onze site. Dat heeft u de laatste maanden misschien wel kunnen zien. Hopelijk bevalt het u en werkt alles naar behoren. Omdat de site totaal is vernieuwd, kan het zijn dat sommige zoekmachines de oude links nog weergeven.

Helaas is het zo dat iedere verandering in computerland met zich meebrengt, dat de verschillende systemen, software en versies daarvan, soms niet vlekkeloos met elkaar werken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de site anders werkt of er anders uitziet op de diverse browsers. Dit ligt meestal niet aan de ontwikkelaar van het systeem waar u nu gebruik van maakt.

Uiteraard kan het zo zijn dat wij er wel wat aan kunnen doen. Wij stellen het dan ook op prijs als u uw bevindingen met ons deelt, de goede en slechte. Suggesties tot verbetering ontvangen wij graag. Het is ook ons een plezier als de gebruikers van deze site er nuttig gebruik van kunnen maken.

Onder deze uitleg komt een lijst met bekende problemen bij bepaalde systemen. Deze site is getest op de meest gangbare browsers. Chrome, Mozilla, IE en Safari. Wij raden u dan ook aan om deze browser(s) te gebruiken en deze up to date te houden. U zult dan van de maximale gebruikerservaringen kunnen genieten.

Verder onderaan dit formulier kunt u reacties met uw bevindingen plaatsen. Deze worden na registratie beantwoord en weer gewist. Mits urgent passen wij dit aan en geven wij dit in onze lijst weer.

Vriendelijk bedankt voor uw aandacht.

 

M.C. Mulder, fractieassistent en ontwikkelaar van de websites van Louis van der Kallen.


 

Bekende problemen & eventuele oplossingen of de verwachting wanneer die opgelost zullen zijn:

Site menu werkt niet op de mobiele browser van Opera mini, dit is geen standaard browser. Gebruik tot nader order een andere browser.  Dit probleem zal niet direct worden aangepakt door de ontwikkelaar.

Opgelost per 29-09-2014


 

 

Reacties zijn gesloten.