JAN VAN DE WATER

 


 

JAN VAN DE WATER

Mijn naam is Jan van de Water, nummer 28 op lijst 3 Ons Water

Meer dan 35 jaar ben ik in de Bergse politiek actief geweest als raadslid en als wethouder. Ook heb ik in het algemeen bestuur gezeten van het voormalige waterschap de Agger. Water stond in mijn politiek functioneren vaak centraal en ik maak mij nog druk en denk met politici mee als het gaat over vervoer over water en de daaraan verbonden transport- en opslagfaciliteiten, zoals haven- en kade gebruik. Louis van der Kallen ken ik al meer dan 30 jaar als een ‘waterman’ met veel kennis van zaken als het over ‘water’ gaat , Ik ondersteun hem en Ons Water dan ook graag en beveel een stem op Ons Water lijst 3 dan ook graag aan.    

 


Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.