PIET JUTEN


juten piet

PIET JUTEN

ONS WATER, zo’n naam dekt de hele lading. Het water is niet alleen van jou of van mij, nee.. het is van ons allemaal. Het vraagt dus aandacht en afstemming over hoe wij met ONS WATER moeten omgaan. Daar ligt voor mij de uitdaging. Het is niet vanwege het feit dat de mens voor 65% uit water bestaat en ook niet vanwege het feit dat ik geboren ben op de grens van zoet en zout, maar puur vanwege het feit dat het kwalitatieve en kwantitatieve beheer van ONS WATER een nog belangrijker rol gaat vervullen dan het al deed.

Tijdens mijn studie, werk en vrije tijd is én gaat er geen dag voorbij zonder dat het element water een of andere rol speelt. Ook nu! ONS WATER in de hoofdrol. Stem daarom op 15 maart 2023 lijst 2 ONS WATER.


 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Piet, ook wel eens boven je theewater?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *