RONALD RAVENSTEIJN

 


 

RONALD RAVENSTEIJN

Mijn naam is Ronald Ravensteijn woonachtig in Bergen op Zoom, nummer 32 op lijst 3 Ons Water.

Ik ben wethouder geweest in de gemeente Tholen en ook raadslid geweest in Bergen op Zoom. De waterkwaliteit en waterveiligheid vind ik belangrijk. Met water in de omgeving kan veel meer. Water is belangrijk voor al wat leeft en kan veel ‘heren’ dienen. Water in de omgeving verhoogt de leefbaarheid en heeft vele toeristisch recreatieve potenties. Deze worden nog lang niet allemaal benut.

Op basis van mijn ervaringen met de lijsttrekker van Ons Water en wat Ons Water de afgelopen jaren heeft gedaan beveel ik van harte Ons Water lijst 3 aan. Ook uw waterbelangen zijn bij Ons Water in goede handen.

 


Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Franck Huijbrechts

    Ronald,
    Bij de gemeente Tholen heb ik vroeger me jou samengewerkt. Jij was toen inderdaad wethouder en woonachtig in Oud-Vossemeer. Ik ben sinds kort bezig met het ordenen van oude gegevens in het archief van de gemeente Tholen en ben daar een aantal oude foto’s tegengekomen van jou met een aantal andere personen. Zou ik jou die foto’s mogen toezenden en zodat jij mij laat weten wie de personen zijn op de foto’s? De foto’s verdwijnen daarna weer in het archief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.