IL PARTIGIANO 12


| 2023 |

 

In de NRC van 13 mei 2023 staat een artikel met de kop “Groene Macron wil pauze inlassen op milieuregels EU”. In juli 2014 schreef ik het artikel “DOORSLAANDE REGELGEVING” te vinden op de site van Ons Water https://onswater.com/2014/07/doorslaande-regelgeving/

Eindconclusie in dat artikel:

“Een rekenmodel wordt door de wetgever belangrijker gevonden dan de werkelijkheid. Het gevolg is dat aan zeven boeren eisen worden gesteld die volstrekt onnodig zijn en hen wel belemmeren in hun bedrijfsvoering. Dit laat zien dat Europese wetgeving die de overheid klakkeloos uitvoert Nederlandse boeren soms onnodig belemmert. In Brussel denken ze het beter te weten dan de natuur zelf en worden boeren in de nabijheid van natuurgebieden, zoals op Schiermonnikoog, onnodig belemmerd in hun bedrijfsvoering.

Ons Water staat voor een beleid dat uitgaat van de werkelijkheid en boeren en bedrijven niet onnodig beperkingen oplegt.”

Sinds juli 2014 is er bar weinig veranderd! Misschien is het idee van Macron zo slecht nog niet. Eerst maar is kijken of de bestaande milieuregels goed worden toegepast voor dat er nieuwe milieuregels worden toegevoegd aan de bestaande.

Wilt u op de hoogte blijven van de geschriften van il partigiano like dan de pagina II partigiano 22/11 op facebook. Dan mist u niks.

.

il partigiano

 

Louis van der Kallen.


Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *