ROB VAN ENGELEN

 


 

ROB VAN ENGELEN

Mijn naam is Rob van Engelen uit Dinteloord, nummer 17 op lijst 3 Ons Water.

Ik exploiteer sinds 1999 de centraal gelegen jachthaven Waterkant aan de Dintel, nabij het Volkerak  voor liefhebbers van de Zeeuwse-, Zuid-Hollandse- en Brabantse wateren, nabij Dinteloord. Als recreatie-ondernemer ben ik voor de continuïteit van mijn bedrijf zeer afhankelijk van een vrije doorvaart van het Dintel/Mark systeem naar het Volkerak en daarmee naar de andere Zeeuwse- en Zuid-Hollandse wateren. Een blijvend zoet Volkerak is voor mijn bedrijf een levensvoorwaarde! Ons Water en haar lijsttrekker Louis van der Kallen maken zich al jaren hard voor het zoet blijven van het Volkerak-Zoommeer. Daarom steun ik Ons Water.  

 


Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.